Webranking

Webranking de Google Ranking Tool

 

Google ranking met Webranking, de SEO tool van WebIntense

Heeft u een leuke website of webshop maar geen of weinig bezoekers? Nu bij WebIntense DE online Ranking applicatie voor het midden- en klein bedrijf om online ook succesvol te worden. Meer bezoekers op je website? Verover de nummer 1 positie in Google en versla je concurrentie met WebIntense Webranking !

Onze Google Rankingtool, Webranking, is de meest doeltreffende software voor Online Marketing, SEO en Social Media van dit moment en zorgt voor verbluffende resultaten na het stap voor stap optimaliseren van je website of webshop.

Krijg ook meer zoekmachineverkeer en laat je website optimaliseren zonder dure marketingbureaus maar door Webintense met Webranking, DE Google Rankingtool.

Ranking met WebIntense Webranking tool

 

Zoekmachine Optimalisatie

Online marketing met Webranking is verbluffend eenvoudig. Je kan in korte tijd de basis stappen zetten, en omdat voortdurend je website geoptimaliseerd worden door WebIntense, zullen je rankings blijven verbeteren totdat je de top bereikt!
Door de analyse- en monitoringstools zal WebIntense je website daar houden waar deze behoort: aan de top!

Social Media Optimalisatie

Miljoenen in mensen in Nederland zijn actief in sociale netwerken. Maak gebruik van Facebook en andere social media om online bekendheid te krijgen en je vindbaarheid van je bedrijf te verbeteren!

Geoptimaliseerd voor de de meeste CMS systemen 

Wel CMS of shopplatform je ook gebruikt WebIntense kan met de Webranking tool je positie in Google en Bing sterk verbeteren zodat je uiteindelijk zo hoog mogelijk en vóór je concurrenten komt te staan.

Hoe werkt Webranking?

Webranking werkt, kort gezegd, met een 3-stappenplan:

1. Planning

WebIntense analyseert jouw website met behulp van Webranking en vraagt om specifieke relevante informatie om jouw website te optimaliseren. Dit behelst o.a. de branche waarin je werkzaam bent. Samen met jou onderzoekt WebIntense de optimale zoekwoorden waaronder je te nu vinden bent in zoekmachines. Na een gedetailleerde analyse van jouw website in mate van optimalisatie, bepaalt WebIntense met hulp van Webranking, een individueel opgestelde strategie om jouw website verder te optimaliseren.

2. Implementatie

WebIntense implementeert met Webranking de stap-voor-stap opdrachten, die door jou eenvoudig kunnen worden uitgevoerd. Deze opdrachten zijn bijvoorbeeld het invoeren van zoekwoorden in de meta data of het doen van aanmeldingen bij diverse sites.

In de vorm van een simpele to-do lijst wordt jouw website geoptimaliseerd en de reeds uitgevoerde opdrachten afgevinkt, terwijl Webranking controleert of je deze opdrachten naar behoren hebt uitgevoerd.

3. Monitoren

Je ziet wekelijks welke progressie je hebt gemaakt door middel van een uitgebreide rapportage. Je ontvangt wekelijks een verslag met jouw positie en de belangrijkste gegevens m.b.t. jouw grootste concurrenten op het internet.

Wat kost het?

Iedereen wil met zijn of haar website/webshop hoog in Google komen te staan, immers hoe hoger je rankt des te hoger je conversie. Je zult vast wel eens een advertentie op FB of elders voorbij hebben zien komen met gratis tips en/of stappenplan maar dat heeft je geen steek verder gebracht want het is veel werk en vereist toch wel de nodige kennis. Bovendien je wilt je tijd aan je corebusiness besteden en doen waar je goed in bent. Vervolgens heb je prijzen opgevraagd bij diverse “specialisten” die €1500,- instelkosten en €500,- per maand in rekening brengen en daar zit je nu ook weer niet op te wachten. WebIntense Webranking heeft DE oplossing voor je. Een vrijblijvend en elke maand opzegbaar contract met eenmalige lage instelkosten.

Webintense Webdesign visite kaartje