29/06/2017

Vindbaarheid in Google

Hoge vindbaarheid in Google, hoe doe je dat?

Vindbaarheid in google, WebIntense Webdesign regelt het.

Met Google zoeken is een ding, maar om in Google gevonden te worden is een van de online marketing doelstellingen die super belangrijk zijn voor het promoten van uw naam, bedrijf en producten op het internet. Het vinden van de juiste manier om bekend te worden met uw website op het internet is belangrijk voor het succes van uw website of webshop. Uw bedrijf kan nog zo’n mooie en informatieve website hebben, maar bereikt hij ook de door u beoogde doelgroep? Adverteren op het internetis een mogelijkheid om meer potentiële klanten te vinden. Kunt u met behulp van uw site bezoekers ook om zetten in klanten? U bepaald voor uw bedrijf wat de beste en meest efficiënte manier is om van uw internet investering een commercieel succes te maken. Volgens WebIntense Webdesign moet een goede online marketing strategie in ieder geval de volgende zaken bevatten:

  • Het (nieuwe) ontwerp van uw website;
  • Het aantrekken van meer bezoekers met behulp van o.a. zoekmachines
  • Het behalen van een hogere omzet via uw site.
  • Het bijhouden van statistieken zodat u kunt zien wat er gebeurt op uw site.

Online Marktonderzoek

Vindbaarheid in google, WebIntense Webdesign regelt het.

Een mooie website met de juiste inhoud is slechts een klein deel voor het succesvol exploiteren van uw website. Het bepalen van wat u wil bereiken en met welke mensen is belangrijk omdat de marketing strategie daarop gebaseerd zal gaan worden. Hoger in Google komen en dus veel bezoekers is belangrijk, maar het is nog belangrijker om de juiste mensen op de juiste manier te bereiken. Dat doen we met online marktonderzoek, zo komen we meer te weten over de bezoekers maar ook over hoe we ze het beste bereiken kunnen. Door zoekwoord onderzoek bepalen we welke zoekwoorden(keywords) gebruikt worden om naar uw producten of uw site te zoeken. Ook bij uw concurrenten wordt gekeken op welke keywords zij adverteren. Met Google zoeken is al niet eenvoudig, laat staan gevonden worden! En het vereist ook een uitvoerig marktonderzoek om een goed beeld van uw doelgroep en de markt te krijgen. WebIntense Webdesign heeft een tool om uw website of webshop blijvend beter te laten scoren bij de zoekresultaten in Google: Webranking. Met behulp van Webintense Webranking zorgen wij voor een optimale vindbaarheid en de beste organische kansen op een hogere conversie!

Wat zijn de voordelen van SEO?

Meer bezoekers naar uw website is belangrijk maar u wil ook meer leads en meer omzet!Het optimaliseren van uw website voor de zoekmachines is hiervoor absoluut noodzakelijk De voordelen van een hogere positie bij de diverse zoekmachines zijn duidelijk: Uw potentiele klanten kunnen u beter vinden Uw bedrijf en producten worden bekender bij een breed publiek U krijgt meer geïnteresseerden die u anders niet zou hebben. Voor meer info: Webranking van WebIntense

Wat zijn de voordelen van SEA?

Als u snel resultaat wilt boeken dan is een pay-per-click campagne een optie: U betaalt alleen als er op uw advertentie wordt geklikt; De werking van het online adverteren kan voordelig getest worden; U bepaald zelf het aantal zoekwoorden; U kunt zelf bepalen hoe u wil adverteren: regionaal, landelijk, categorie, partnersites en/of zoekmachines De resultaten precies te volgen zodat u direct kan bijsturen

Verschillen tussen SEO en SEA!

Wanneer een surfer een zoekopdracht doet in een zoekmachine verschijnen er twee soorten zoekresultaten:

  • De organische of natuurlijke resultaten o.a. door links van/naar uw website
  • De pay-per-click advertenties,

SEO (Search Engine Optimization), of zoekmachine optimalisatie,voor betere vindbaarheid in de organische resultaten. SEA (Search Engine Advertising), of zoekmachine advertenties, voor meer websitebezoekers via de advertenties.

Geïnteresseerd en/of vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

vindbaarheid google ranking Gegevens Webintense.nl