WebIntense Hosting en domeinnamen

Hosting en Domeinnamen

WebIntense Hosting en domeinnamen : Een Domeinnaam en Hosting zijn nodig om uw website een eigen plek op het internet te kunnen geven. Het hostingpakket is afhankelijk van het aantal bezoekers van en naar uw website. WebIntense.nl biedt hostingpakketten voor zowel starters als ook voor grotere bedrijven.

WebIntense Hosting en domeinnamen Webintense Webdesign

Waarom voor WebIntense hosting kiezen?

 – Wij regelen het snel voor je

 – Uiterst vriendelijke en probleemoplossende helpdesk

 – Domeinregistratie en hosting direct online

 – Domein en website verhuizen naar Webintense geen probleem

 – Nieuwste Server en Hosting Techniek

 – All-in prijs voor Hosting, SSL beveiliging, Anti-spam en domeinnaam v.a. € 12,50 per maand

WebIntense BV stelt hoge eisen aan de servers en software: snel, anti-hack- en anti-spam, de nieuwste software en technieken. Onze servers zorgen voor een optimale up- en downloadsnelheid zodat u en uw klanten overal ter wereld zonder problemen van de servers gebruik kunnen maken. Je hebt de keuze uit het voordelige shared hosting, wat voor de meeste gebruikers voldoende is, private hosting via VPS of  Hosting in de cloud, wat meer bedoeld is voor echt grote gebruikers met veel traffic. Indien gewenst ondersteund door o.a. direct Admin en  apps installer voor het eenvoudig installeren van de meest voorkomende platformen. 

Als je bij ons een website of webshop laat maken regelen wij de hosting door middel van het aanmaken van je account en het installeren van het CMS systeem. Altijd transparant zodat je er zelf bij kan!

Webintense maakt je wegwijs in het systeem zodat je later, als je dat wil, ook het een en ander zelf kan doen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met onderstaand formulier