Content en Seo optimalisatie

Content en Seo optimalisatie

Content en Seo optimalisatie door middel van onder anderen teksten schrijven en/of redigeren Het is belangrijk om de aandacht van uw websitebezoekers te trekken en vast te houden. Teksten schrijven voor een website is daarom niet eenvoudig maar wel heel erg belangrijk voor uw ranking in Google. Een korte en effectieve woordkeus zorgt ervoor dat de bezoeker de inhoud gemakkelijk kan verwerken en geboeid blijft.

Content en Seo optimalisatie WebIntense Webdesign

Het is niet alleen een kwestie van de aandacht vast houden door o.a. de voordelen voor de bezoeker te noemen, maar ook om in die tekst de juiste keywords te gebruiken. Wij kunnen je deze specifieke taak uit handen nemen.

Ook komt het regelmatig voor dat er al teksten beschikbaar zijn, bijvoorbeeld uit een brochure. Deze teksten zijn qua lengte en opbouw vaak minder geschikt voor websites. Wij kunnen deze teksten geschikt maken voor uw website. Bent je zelf handig in het schrijven, maar heb je wat minder ervaring met webteksten? Ook deze kunnen we voor je redigeren en geschikt maken voor jouw website.

Voor het optimaliseren van de SEO gebruiken we meestal een speciaal programma waarmee je per pagina en per foto de juiste key-words en key-zinnen kan koppelen. Hierdoor halen wij het maximale voordeel uit je website of webshop om organisch( =gratis) gevonden te worden in Google.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Webintense Webdesign!

Webintense Webdesign visite kaartje