29/06/2017

Content en Seo optimalisatie

Content en Seo optimalisatie

Content en Seo optimalisatie door middel van teksten schrijven en/of redigeren Het is belangrijk om de aandacht van uw websitebezoekers te trekken en vast te houden. Teksten schrijven voor een website is daarom niet eenvoudig maar wel heel erg belangrijk voor uw ranking in Google. Een korte en effectieve woordkeus zorgt ervoor dat de bezoeker de inhoud gemakkelijk kan verwerken en geboeid blijft.

Content en Seo optimalisatie WebIntense Webdesign

Het is niet alleen een kwestie van de aandacht vast houden door o.a. de voordelen voor de bezoeker te noemen, maar ook om in die tekst de juiste keywords te gebruiken. Wij kunnen u deze specifieke taak uit handen nemen.

Ook komt het regelmatig voor dat er al teksten beschikbaar zijn, bijvoorbeeld uit een brochure. Deze teksten zijn qua lengte en opbouw vaak minder geschikt voor websites. Wij kunnen deze teksten geschikt maken voor uw website. Bent u zelf handig in het schrijven, maar heeft u wat minder ervaring met webteksten? Ook deze kunnen we voor u redigeren en geschikt maken voor uw website.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

WebIntense Webdesign goedkope websites, webshop,Seo, Sea, Webranking